2020. július 9., csütörtök

"Könyvtár, ami összeköt" tizedszer

Kedves 40 évnél fiatalabb kollégák!

Újból itt a lehetőség egy nagyszerű szakmai és művelődési feltöltődésre, új barátok találására, ismeretlen könyvtárak meglátogatására, új horizont szélesítésére!

Az élmény garantált!


Ismét várjuk a jelentkezéseket ösztöndíjprogramra!


Az Országgyűlés elnöke immár tizedik alkalommal hirdeti meg a “Könyvtár, ami összeköt” – Kárpát-medencei fiatal magyar könyvtárosok együttműködése című ösztöndíjprogramot. A kezdeményezés célja a fiatal magyar könyvtárosok közös munkavégzésének, tapasztalat cseréjének, szakmai együttműködésének elősegítése, támogatása.

2020. szeptember 26. és október 25. között ismét nyolc határon túli és két magyarországi szakember kap lehetőséget, hogy egy hónapot eltöltsön az Országgyűlési Könyvtárban, melynek részeként nemcsak intézményünk szakmai munkájával ismerkedhetnek meg közelebbről, hanem ellátogathatnak sok más hazai könyvtárba és közgyűjteménybe is, azaz betekintést nyerhetnek a teljes magyarországi könyvtári rendszer működésébe.

Akárcsak az elmúlt években, ezúttal is Horvátországból, Magyarországról, Romániából, Szerbiából, Szlovákiából, Szlovéniából és Ukrajnából várjuk a kollégák jelentkezését.

Mindkét pályázat beküldési határideje: 2020. augusztus 10.

A részletes pályázati feltételekről és az egyéb tudnivalókról itt tájékozódhatnak: https://www.parlament.hu/…/guest/palyazati-kiirasok-konyvtar

Szeretettel várjuk a kollégák jelentkezését és a pályázatokat!


Forrás:
Katalist@listserv.niif.hu

https://listserv.niif.hu/mailman/listinfo/katalist



Nincsenek megjegyzések:

Harom-vára túra a IX. E osztállyal

Romok a Harom-várából * * * A csíkszeredai Márton Áron Főgimnázium IX. E osztályos diákjaival és Tankó József angol nyelvtanárr...