2019. július 11., csütörtök

Konferencia Székelyudvarhelyen

"A jövő könyvtára" – konferencia és RMKE vándorgyűlés Székelyudvarhelyen
 
 
2019. augusztus 29-30-án zajlik Székelyudvarhelyen 'A jövő könyvtára' című konferencia, egybekötve a Romániai Magyar Könyvtárosok Egyesületének XIII. vándorgyűlésével.
 
A konferencia szervezői a Székelyudvarhelyi Városi Könyvtár és a csíkszeredai Kájoni János Megyei Könyvtár, a Romániai Magyar Könyvtárosok Egyesületével karöltve, támogatók: Székelyudvarhely Polgármesteri Hivata és Hargita Megye Tanácsa.
 
 
A szakmai előadások mellett műhelymunkára és kötetlen beszélgetésekre is alkalmat ad a kétnapos program. Meghívott magyarországi előadók mellett Lotta Muurinen, az Oodi Központi Könyvtár (Helsinki) munkatársa Az Óda (Oodi Helsingin keskustakirjasto) és a közkönyvtárak szerepe Finnországban címmel tart előadást.
 
A jelentkezési lapokat az alábbi címekre várják: Székelyudvarhelyi Városi Könyvtár, RO-535600, Kőkereszt place No 2, Hargita county, Telefon/Fax: 0266-218332 – e-mail: biblioudv@yahoo.comwww.biblioudv.ro

Nincsenek megjegyzések:

Májusi évfordulók 2024

40 éve, 1984. május elsején hunyt el Barabás Tibor magyar író és elbeszélő. 30 éve, 1994. május elsején hunyt el Gyöngyössy Imre mag...