2023. január 23., hétfő

Pályázati felhívás - Az év fiatal könyvtárosa díj elnyerésére - 2023

Kedves Kollégák!


Az MKE és az IKSZ 2023-ban is meghirdeti a 35 évnél fiatalabb kollégák számára Az év fiatal könyvtárosa díj elnyerésére irányuló pályázatát, amelyen természetesen ifjú könyvtárostanárok is indulhatnak.


Minden részlet megtalálható a Magyar Könyvtárosok Egyesülete honlapján: https://mke.info.hu/blog/2023/


Arra biztatjuk fiatal tagjainkat, hogy a feltételeknek való megfelelés esetén pályázzanak! A pályázat benyújtása előtt kérjük, hogy a pályázó küldje el a pályázati anyagát, hogy az egyesület - amennyiben megfelelőnek találja - támogatni tudja.

Pályázni az A vagy a B pontban foglaltaknak megfelelő tartalommal lehet.

  1. Egy szakterületi gyakorlatból származó téma még nem publikált írásbeli kidolgozásával.

  2. Projekt bemutatást tartalmazó, szabadon választott műfajú (diabemutató, film, hangjáték, riport, szöveges tanulmány stb.) anyag elkészítésével.

Beérkezési határidő: 2023. május 31. szerda, 16.00 óra.

 

Az elismerés ünnepélyes átadására az MKE 54. Vándorgyűlésének nyitó plenáris ülésén kerül sor. A címmel elismerő oklevél, pénzjutalom (100 e/Ft), valamint egyéb szakmai támogatás jár. Az Év fiatal könyvtárosa díj mellett, arra érdemes pályázó esetén a Kovács Máté Alapítvány anyagi támogatásával az Év fiatal könyvtárosa díj különdíja is kiadható.

Sok sikert kívánunk!

 

Üdvözlettel,

KTE elnöksége

Fotó: Balázs-Bécsi Enikő





Nincsenek megjegyzések:

ReMeK-e-hírlevél 2024/5. számából

Beavatás: néprajzi pályázat középiskolásoknak: Iskolai legendák – legendás iskolák A kolozsvári  Babeș –Bolyai Tudományegyetem Magyar Népr...