2009. november 23., hétfő

A bolognai képzési rendszer egészen új lehetőségeket kínál a tanulni vágyóknak

Akik könyvtáros tanárok szeretnének lenni – vagy már a pályán vannak, de még szívesen tanulnának – az ő figyelmükbe ajánlanám a tanár - könyvtár-pedagógia mesterszakot. Én – a szakma kiváló tanárainak vezetésével – a Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Karon jelenleg végzem, és úgy érzem, nagy szerencse, hogy – felvételi eljárás keretében persze – bekerülhettem a képzésbe, amelynek eredményeképpen okleveles könyvtáros tanár végzettséget szerezhetek.
Csoportunk kora szerint változó összetételű, - harmincasoktó l az ötvenesekig – ez mutatja, hogy minden korosztályban nagy a tanulási hajlandóság, ha megfelelő képzésre talál, és boldogan él a „life long learning” lehetőségeivel. Esély van rá, hogy a következő tanévben ez a mesterszak - kellő számú jelentkező esetén - budapesti oktatási helyszínen is indul, előzetesen érdeklődni lehet:

Mészárosné Szentirányi Zita - PTE Könyvtártudományi Intézet: 72-501-500/2138

Csak biztatni tudom a tanulni vágyó hezitálókat!
Surányiné Csizmadi Magdolna

Nincsenek megjegyzések:

Májusi évfordulók 2024

40 éve, 1984. május elsején hunyt el Barabás Tibor magyar író és elbeszélő. 30 éve, 1994. május elsején hunyt el Gyöngyössy Imre mag...