2013. március 6., szerda

Adj király katonát! verseny aszékelykeresztúri Orbán Balázs Gimnázium könyvtárában

A székelykeresztúri Orbán Balázs Gimnázium Könyvtára harmadik alkalommal kapcsolódik be az Adj király katonát! elnevezésű versenybe. 2013. február 20-án került megszervezésre a helyi szakasz iskolánk dísztermében, amelyen részt vettek a Petőfi Sándor Általános Iskola diákjai is.

Ugyanúgy, mint minden évben, a csapatok a helyszínen alakultak ki, melyet sorshúzással döntöttünk el. A csapatok kialakítása és a csapatnév kiválasztása után a versenyzők teljes erőbedobással mentek végig a különböző feladatokon, próbákon.

A vetélkedő végén a zsűri döntése alapján a következő rangsor alakult ki:
I. helyezés - Jádé lányok csapata (Costas Andreea, Balázs Beáta és Osváth Gyopár- Petőfi Sándor Általános Iskola)
II. helyezés- A-niu lányai csapata (Simó Franciska - Orbán Balázs Gimnázium, Fodor Emőke, Mecseneró Renáta- Petőfi Sándor Általános Iskola)
III. helyezés- Zöldfülű sárkányok csapata (Patakfalvi Anna Fruzsina- Orbán Balázs Gimnázium, András Ágota, Kacsó Bence- Petőfi Sándor Általános Iskola).

Köszönjük a diákok részvételét és azt, hogy értékessé, hangulatossá varázsolták ezt a néhány órát, a Kistérség Iroda adományát és a Városi Könyvtár segítségét.
Hatos Melinda

Nincsenek megjegyzések:

Májusi évfordulók 2024

40 éve, 1984. május elsején hunyt el Barabás Tibor magyar író és elbeszélő. 30 éve, 1994. május elsején hunyt el Gyöngyössy Imre mag...