2020. június 21., vasárnap

Újra látogathatók a Kájoni János Megyei Könyvtár olvasótermei

2020. június 15-étől, hétfőtől, újra látogathatók A Kájoni János Megyei Könyvtár olvasótermei, betartva a kötelező egészségügyi óvintékedéseket. Egyszerre csak egy olvasó tartózkodhat a termekben, továbbra is érvényesek az eddigi szabályok, kötelező a távolságtartás és a maszk viselése.

A földszinten, a Helyismereti- és különgyűjtemények részlege ( a dokumentációs részleg) valamint az emeleti Olvasóterem állományához is hozzéférhetnek regisztrált olvasók, akik tanulás vagy kutatás, információkeresés céljából keresik fel intézményt. Frissen megjelent kiadványok, helytörténeti munkák, az erdélyi művelődés- és tudománytörténet újdonságai is várják a kutatni vagy tanulni vágyó olvasókat.

A kölcsönzés az eddigi szabályok szerint történik, vagyis az olvasók nem léphetnek a polcok közé, és még nem használhatják az internet-termet. A szolgáltatások fokozatos, majd teljes körű újraindítására a korlátozások enyhítésének függvényében kerül sor.

A nyitvatartási idő jelenleg: hétfőtől péntekig, 8 és 12 valamint 13 és 16 óra között. 

Az egyórás szünetek alatt fertőtlenítik a tereket.



Forrás és fotó: http://konyvtar.hargitamegye.ro/hu/nd/883/olvasoink-figyelmebe-ujra-latogathatok-konyvtarunk-olvasotermei

Nincsenek megjegyzések:

Harom-vára túra a IX. E osztállyal

Romok a Harom-várából * * * A csíkszeredai Márton Áron Főgimnázium IX. E osztályos diákjaival és Tankó József angol nyelvtanárr...