2015. szeptember 23., szerda

Romániai XI. és XII. –es tankönyvvásárlási támogatás

Tájékoztató aA XI. és XII. –es tankönyvvásárlási támogatásról:


1)Minden egyes XI. és XII. osztályos diák maximum 55 lejes utólagos támogatást kaphat, ha betartja az alábbi elszámolási feltételeket:


- legkésőbb 2015  november 15.-ig lead az iskola könyvelőségén egy kérést,amihez csatolja a tankönyv -vásárlást igazoló számlát/számlákat;ha  a számlák értéke meghaladja az 55 lejt, akkor is csak ezt az összeget kapja, ha pedig kevesebb ennél, akkor pedig a számlán szereplő összeget kaphatja  majd vissza .
- a számlákon szerepelnie kell  :a diák vagy a szülő neve , a vásárolt tankönyv(ek) ára , címe, szerző(k) neve, és a  kiadó neve
- csak olyan tankönyvet lehet elszámolni, amely rajta van az oktatási minisztérium által jóváhagyott tankönyvek listáján-erről a szaktanároktól kell információt kérni.


2) A határidőig leadott dokumentumok alapján a diákok utólag kapják vissza  a számlákkal igazolt, általuk már kifizetett összeget, legtöbb  55 lejt.


Részletest leírás:


Nincsenek megjegyzések:

Májusi évfordulók 2024

40 éve, 1984. május elsején hunyt el Barabás Tibor magyar író és elbeszélő. 30 éve, 1994. május elsején hunyt el Gyöngyössy Imre mag...