2007. október 31., szerda

Pályázat sulisoknak


Cím: Országos József Attila Mese-, Vers- és Novellaíró pályázatXIV.Kiíró: Oladi Általános Művelődési Központ (Szombathely)
Határidő: 2008. 01. 11.Pályázhat: magyarországi és határainkon túl élő, magyar nyelvet beszélő7-18 éves korú gyermek

A pályázaton minden magyarországi és határainkon túl élő, magyar nyelvetbeszélő 7-18 éves korú gyermek részt vehet a következő kategóriákban:

I. kategória: 1-4. osztályos diákok részére:I. A mese Alsó tagozatosI.B versI.C novella

II. kategória: 5-8. osztályos diákok részére:II. A mese Felső tagozatosII.B versII.C novellaIII. kategória: 9-12. osztályos diákok részére: III. A mese KözépiskolásIII.B versIII.C novella

Kérjük, hogy a beküldött pályaműveken csak a JELIGE (pl. SAPKA)és a KATEGÓRIA ( pl. II.B
felsős vers ) megjelölése szerepeljen. Minden pályázó mellékeljen a munkája mellé - lezárt borítékban - egy ADATLAPOT, amelyen feltünteti a következő adatokat: nevét, életkorát, lakcímét, telefonszámát; iskolája nevét, címét, osztályát; művének kategóriáját, címét, jeligéjét. (pl. Kiss Éva, 10 éves, Ják, Kossuth u. 4. Tel.: 323-453; Jáki Általános Iskola, Ják Fő u. 32., 5. osztályos; Jelige és kategória: SapkaII.B, a mű címe: A házikó)

A pályaművek témája kötetlen.
Terjedelem: legfeljebb 3 gépelt oldal, amelyet kérünk 5 példányban beküldeni. Az ennél hosszabb terjedelmű művek nem vesznek részt a versenyben. Az egyes kategóriák legjobb alkotásait értékes díjakkal jutalmazzuk, és önálló kötetben is megjelentetjük.

A pályázat ünnepélyes eredményhirdetése és a legértékesebb műveket tartalmazó gyermekantológia könyvbemutatója 2008. április 11-én lesz.

Beküldési határidő: 2008. január 11.
Cím: Oladi ÁMK KönyvtáraTel.: 94/509-3809700 Szombathely, Simon I. u. 4.
A pályázatról felvilágosítást nyújt telefonon vagy e-mailben: Kissné Ráczkevi Irén és Unger Ferencné.e-mail: omkkonyvtar@gmail.com http://omk.nyugat.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Kivételes alkotások a Márton Áron Főgimnázium diákjaitól

E tanév kezdetétől a Márton Áron Főgimnázium szépművészeti tantermében lázas munka folyt a beavatott diákok körében. Az újraha...